lunes, 24 de enero de 2011

Sierra Nevada és una estació alpina situada en el Parc Natural de Sierra Nevada en el sistema Peni bètic a Granada, Andalusia. Sierra Nevada a albergat diferents proves de la Copa del Món d’esquí, així com el Campionat Mundial d’esquí del 1996; quan España es presenta com a candidata per organitzar els JJOO d’hivern acostumar a proposar com a seu Sierra Nevada.
L’estació de Sierra Nevada té una cota màxima de 3282 metres i una mínima de 2100, el seu domini esquiable és de 102 quilòmetres de pistes i 4 quilòmetres destinats a l’esquí de fons, s’utilitzen un total de 30 remuntadors. Apart de l’esquí pots practicar en el seu snowpark, pots anar amb trineu tirat per gossos, etc. La qualitat de la seva neu acostumar a ser excel·lent, almenys sempre quan hi he esquiat jo, i posseeix algunes de les millors pistes per les que jo he baixat, ja que són pistes bastant llargues i amples en les quals pots practicar l’esquí d’una manera molt alegre.
En quan a l’estiu Sierra Nevada també té una gran oferta, ja que pots practicar des del senderisme, fins l’equitació o el ciclisme i d’altres esports. Quan vaig estar a Sierra Nevada en el campionats d’Andalusia d’esquí ens vam allotja en una espècie de centre d’Alt Rendiment el qual el feien servi molts esportistes d’elit per millorar les seves capacitats degut a l’alçada en la que es troba.
Això no és tot, ja que a Sierra Nevada pots gaudir d'un Aprés-ski molt variat, des de sales de jocs, a balnearis, camps de futbol pistes de gel, minigolf,etc. A més de ser una de les estacions del món en les que l'esbarjo per la joventut en quan a discoteques i pubs és més variat, amb tot això pots gaudir d'unes grans festes sense haver de renunciar a la pràctica de l'esquí ja que a l'estar tocant a pistes et pots llevar a una hora indecent, per practica l'esquí, com serien les 10, i poder anar a esquiar.

Per a més informació sobre l'estació clickeu aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario