domingo, 23 de enero de 2011

Oferta d’estiu i d’hivern

Tignes és una estació alpina situada a la zona més oriental de Saboya, a la regió Roine-Alpes just al costat de la frontera.  Tignes és un dels destins més adequats pel amants de la bona neu, a més forma part de l’Espace Killy, juntament amb Val d’Isere (una altra bona estació pels amants de la bona neu), aquest espai disposa d’un domini esquiable de 300 quilòmetres repartit en 137 pales de tots els nivells de dificultats. Tignes apart d’esquí i snow ofereix altres esports relacionats amb la neu com són les raquetes, el trineu amb gossos o les motos de neu.


L’estació, com no podria ser d’una altra manera, posseeix un Snowpark  d’última generació, que el fa idoni pels entusiastes del freestyle amb half-pipe, boardercross, big jumps,etc.
Una de les principals peculiaritats de l’estació és que la qualitat de la seva neu es manté de principi a final de temporada, en part gràcies als 3400 metres, la cota més baixa és de 1550 i la més alta 3456, de la glacera de la Grande Motte que garanteix molta neu i de gran qualitat. A més, Tignes disposa un dels millors fora-pista de tot el món.
Tot i que l’estació posseeix un total de 97 remuntadors el visitant no aprecia l’acció del home i pot gaudir de les belles muntanyes  que formen aquest resort.  Tignes apart de la qualitat de les instal·lacions i de neu esmentades anteriorment, també ofereix una gran oferta d’allotjaments amb accés a pistes, bé siguin hotels o apartaments, així com molta activitat d’aprés esquí: bars, restaurants, cinemes, bolera, discoteques, camps de futbol, pubs,etc. Aquesta oferta tan variada permet que les persones més energètiques no s’avorreixin en camp moment.
El millor no acabar aquí, ja que pots disfruta d’aquesta meravellosa estació durant tot l’any, perquè degut a la posició i l’alçada de la Grande Motte, s’hi pot esquiar en qualsevol estació de l’any. Cosa que pels equips d’esquí és una gran avantatge, ja que sinó haurien d’estar quasi sis mesos sense esquiar. Jo hi he esquiat un parell o tres de cops a l’estiu, i puc assegurar que la neu es manté fins les 12-13 h i si comences a esquiar a les 7-7 i mitja, és quan obren, pots gaudir d’una bona jornada d’esquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario