sábado, 22 de enero de 2011

Què hi trobem en el domini esquiable més gran dels Pirineus?

Grandvalira és una estació d’esquí andorrana, que neix l’octubre de 2003 quan SAETDE i ENSISA (societats explotadores de Pas de la casa-Grau Roig i de Soldeu-el Tarter), anuncien la seva fusió, creant d’aquesta manera el domini esquiable més gran dels Pirineus, un total de 193 km. Des d’aquell dia el complex ha anat creixent de manera espectacular, tan en la qualitat de les instal•lacions com en els serveis dels que es disposen. Dins l’oferta de Grandvalira i podem utilitzar un total de 66 remuntadors dividits en 112 pistes, a més els amants del “freestyle” disposen de 4 snowparks perquè els riders puguin deixar volar la seva imaginació i facin trucs espectaculars, el complex també disposa de diferents hotels propis a peu de pistes, i algun ben bé al mig, com és l’ Iglú hotel, situat a 2.350 metres d’altura i que té 600 metres quadrats repartits en un bar-restaurant, una terrassa, servei WC públic, banyeres d’hidromassatges i 5 Iglús habitacions; i si l’ho teu no és desllissar-te per les pistes disposes d’altres activitats d’aventura com la conducció de karts sobre gel, mushing, paintball, raquetes de neu, etc.



Grandvalira, disposa de 6 accessos diferents per accedir a les pistes: Encamp, Canillo, El Tarter, Soldeu, Grau Roig i El Pas de la Casa.
Cada accés apart de donar-te l’oportunitat d’accedir a les pistes et proporciona més coses com poden ser l’oci nocturn, les compres, bons hotels per a les famílies, etc. Els accessos que estan encarats cap al públic jove són el de Soldeu i el del Pas de la Casa amb varis locals nocturns en els quals pots passar una bona estona abans d’anar a dormir, en canvi, el de Canillo està més encaminat cap a famílies amb nens petits gràcies al seu Family Park.
A Grandvalira apart de tota les activitats que s’ofereixen a l’hivern també pots gaudir-ne d’altres com el Bike Park (descens amb bici), el Family Park, el golf que hi ha a Soldeu o el karting del que pots gaudir a el Tarter.

Per a més informació sobre l’estació clickeu aquí.

2 comentarios:

  1. El vidio está molt be! No sabia jo que hi hagués un golf i un karting a tarter! :)
    i això del iglu que es banyen amb el paisatge nevat?

    ResponderEliminar
  2. En l'instal·lació del iglú hi ha com una mena de canyeries i simplement pillen hi posen aigua calenta a la zona del jacuzzi.

    ResponderEliminar